Rabarber Curd



2 glas m. låg | 35 Minutter | Vegetar
Ingredienser
500g friske rabarber
1,5dl vand
3 spsk. majsstivelse
1 tsk. Vaniljesukker
2dl sukker
90g smør
Fremgangsmåde
1. Skyl og skær rabarberne ud i små stykker med en tykkelse på 1 cm.
2. Kom dem i en gryde med vandet og kog dem, indtil de er helt bløde og opløste.
3. Når rabarber stykkerne er kogt igennem, køres de igennem en sigte. Brug en ske til at mose dem godt ud. Du skal ende ud med en rabarber sauce uden klumper og skrald.
4. Kom rabarber saucen tilbage i gryden og opvarm den ved middelvarme.
5. Tilsæt majsstivelse og rør rundt i saucen undervejs for, at undgå klumper.
6. Når majsstivelsen er rørt ud, tilføjes vaniljesukker, sukker og smør.
7. Rør de tre ingredienser ud, indtil de er opløst og du har en ensformigt konsistens.
8. Kom saucen i glas med låg og opbevar dem på køl.
0 kommentarer