Select Page

Rabarber Saft

Det er sæson for rabarber her i Danmark og det åbner op for en helt masse muligheder, når det kommer til madlavning. Jeg har fået denne opskrift fra min mor som jeg synes skulle deles med jer. Saften smager skønt og er dejlig frisk i smag. Den fungere godt til de varme sommer dage. Derudover kan saften blandes op med drikke som cava eller danskvand og fungere som en velkomst drink.
Husk at saften skal være helt afkølet, inden den nydes.

1-2 Flasker

20 Minutter

Ingredienser

900g rabarber
1,5 L vand
300g sukker
2 tsk. vanilje sukker

Fremgangsmåde

1. Rens dine rabarber og skær dem ud i mellemstore stængler.

2. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det koge i 10 minutter.

3 Lad herefter gryden stå i 30 minutter og si herefter saften fra rabarberne.

4. Sæt saften på køl i nogle timer, inden brug.

Opskrift Tip

Du kan tilføje mindre sukker, hvis du vil have at saften skal være mere syrlig. For dig der måske ikke lige ved det, skal saften blandes op med vand. Størstedelen i glasset skal dog bestå af saft.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish