Rabarber Saft
Det er sæson for rabarber her i Danmark og det åbner op for en helt masse muligheder, når det kommer til madlavning. Jeg har fået denne opskrift fra min mor som jeg synes skulle deles med jer. Saften smager skønt og er dejlig frisk i smag. Den fungere godt til de varme sommer dage. Derudover kan saften blandes op med drikke som cava eller danskvand og fungere som en velkomst drink.
Husk at saften skal være helt afkølet, inden den nydes.




1-2 Flasker

20 Minutter

Ingredienser
900g rabarber
1,5 L vand
300g sukker
2 tsk. vanilje sukker
Fremgangsmåde
1. Rens dine rabarber og skær dem ud i mellemstore stængler.
2. Kom alle ingredienserne i en gryde og lad det koge i 10 minutter.
3 Lad herefter gryden stå i 30 minutter og si herefter saften fra rabarberne.
4. Sæt saften på køl i nogle timer, inden brug.

0 kommentarer