… (Enter text) …

Risengrød

2 serveringer | 1 time | vegetar

Ingredienser

185g grødris
250ml vand
1L letmælk
1 tsk salt

Topping
Smør
Kanel sukker, bland 1 spsk kanel med 3 spsk sukker

Fremgangsmåde

1. Kom ris og vand i en gryde og lad det koge i 5 minutter under omrøring. Når vandet er kogt ind/fordampet, tilføjes mælken.

2. Tilføj mælken og lad ingredienserne koge med konstant omrøring i cirka 5 minutter – på den måde undgår du at brænde grøden på. Kom derefter låg på gryden og skru varmen ned. Lad grøden simre i 45 minutter, men rør jævnligt så du undgår at brænde bunden.

3. Når grøden er færdig, toppes den med kanelsukker og en god klat smør.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *