Rødkåls Salat Med Tranebær, Æbler, Feta & Dild

Vi herhjemme, elsker salater med knas. Specielt Adam elsker alt med rød- og spidskål. Salater med kål, granatæble, græskar eller appelsin er perfekt at servere nu, hvor efteråret er landet. I dag deler jeg den lækreste spidskåls salat med blandt andet æbler, frisk dild og tranebær. Salaten er vendt i citronsaft og blød feta, hvilket giver en dejlig smagsbalance. Salaten er perfekt at servere til kommende julefrokoster eller juleaften, hvis man ønsker lidt frisk til bordet udover det ellers meget tunge MEN velsmagende julemad. God fornøjelse!

4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

1 rødt spidskål
3 Kanzi æbler
1 bdt. Frisk dild
50g tranebær
1/2 citron (saften)
150g blød feta (Jeg bruger Puck)
100g solsikkekerner

Fremgangsmåde

1. Skyl og skær spidskålet ud i små strimler eller stykker.

2. Skyl æblerne og skær dem ud i små tern.

3. Skyl dilden og hak den fint.

4. Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål og mas den bløde feta ind i de andre ingredienser.

Opskrift Tip

Jeg brugte en del tid på, at lede efter rødt spidskål i diverse butikker, så alternativt er, at bruge et grønt spidskål som vil smage ligeså lækkert.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *