Rosenkål I Svøb

  15-20 stk | 30 minutter

Ingredienser

200g rosenkål
2 spsk honning
200g baconslices

Andet
tandstikker, brug det antal du har i rosenkål

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180 grader og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Læg dine tandstikker i koldt vand, indtil brug.

3. Skær bunden af dine rosenkål og pil de yderste blade af, hvorefter de skylles under koldt vand.

4. Vend dine rosenkål i honning.

5. Halver din bacon på midten (korte side) og vikle et bacon stykke rundt om hvert rosenkål. Luk det sammen ved hjælp af en tandstik som stikkes halvvejs ind i kålene.

6. Bag rosenkålen i midten af ovnen i cirka 30 minutter, indtil din bacon er sprød.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *