Semi Dried Cherrytomater

En af de ting jeg elsker ved salater er, at man kan tilføje en masse lækker topping. Derudover indebærer topping også en bred vifte af muligheder. Det er egentlig bare fantasien som sætter grænser. I dag deler jeg en opskrift på de lækreste soltørrede tomater. Det er overraskende nemt, at lave og de passer sig selv det meste af tiden. Tomaterne er drysset med akacie honning fra Svansø og får derfor en dejlig sødme. Udover salater kan tomaterne bruges til simreretter og supper.

4 Serveringer

1 Time 40 Minutter

Ingredienser

500g cherrytomater
Drys af akacie honning fra Svansø
Drys af olivenolie
2 tsk tørret timian
Friskkværnet peber efter smag

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn 110 grader varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Skyl og halver alle dine cherrytomater på langs.

3. Anret dem alle på bagepladen med kernerne opad.

4. Drys med akacie honning, olivenolie, tørret timian, salt og peber.

5. Bag tomaterne i midten af ovnen i 1,5 time.

6. Opbevar dem i glas.

Opskrift Tip

Du kan marinere tomaterne lige som du lyster. Det smager også dejligt at vende dem i en krydderolie for herefter at bage dem i ovnen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *