Sød Kartoffel Suppe M. Tortellini
Det er vinter, det er december og det er suppetid. Derfor deler jeg i dag den lækreste suppe med søde kartofler. Jeg elsker søde kartofler, men startede faktisk først med at spise dem, da Adam introducerede dem for mig, da jeg mødte ham i Melbourne. Siden da er det blevet til mange og jeg elsker at kreere opskrifter med dem, da de kan bruges i både det salte såvel som det søde køkken. Min suppe jeg deler i dag er toppet med både grønt, feta og tortellinis og hele kombinationene er super lækker.




4 Serveringer

40 Minutter

Ingredienser
1 kg søde kartofler
200g gulerødder
2 rødløg
½ dl olivenolie
1 spsk. tørret rosmarin
1L hønsebouillon
2 dl letmælk
Salt og peber efter smag
500g tortellini m. ricotta & spinat
Topping:
75g feldsalat
50g fetatern
Fremgangsmåde
1. Find en stor gryde frem.
2. Skræl de søde kartofler og gulerødder og skær dem ud i mellemstore stykker.
3. Skræl løgene og skær dem i kvarte.
4. Kom kartofler, gulerødder og løg i gryden og tilføj olie og rosmarin.
5. Steg alle grøntsagerne af i olien ved høj varme i 10 minutter.
6. Tilføj hønse bouillonen til gryden og lad grøntsagerne simre under låg i 20 minutter.
7. Kog tortellini efter anvisning og dræn dem herefter for vand.
8. Blend suppen med en stavblender, tilføj mælken og smag den til med salt og peber.
9. Kom tortellinien i suppen og varm den op, inden servering.
10. Skyl Feldsalaten.
11. Top suppen med frisk feldsalat og fetatern.
0 kommentarer