Sød Kartoffel Salat

4 Serveringer

45 minutter

Ingredienser

450g søde kartofler
100g bacontern
45g græskarkerner, bagte
2 friske majskolber
½ rødløg, halvmåner
100g blød feta, smuldret
75g blandede salatblade

Dressing
2 spsk koldtpresset rapsolie
½ lime, saften
2 tsk honning
1 dijon sennep
½ tsk salt
Friskkværnet salt og peber, smag til

Fremgangsmåde

1. Skræl og kog de søde kartofler i letsaltet vand. Lad dem køle helt af, inden de skæres ud i mellemstore tern.

2. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og beklæd to bageplader med bagepapir.

3. Fordel bacontern udover den ene bageplade og græskarkernene på den anden. Bag bacon indtil sprødt og kernerne i cirka 10 minutter.

4. Pil dine majskolber og kog dem i cirka 5 minutter. Lad dem herefter køle helt af, inden majs skæres af kolberne.

5.  Kom salatblade på et fad, efterfulgt af kartofler, majs og løg.

6. Top salaten med feta, bacon og græskarkerner.

7. Ryst ingredienserne til dressingen sammen og hæld den hen over salaten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *