Spicy Pasta M. Tomat




4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser
500g fusilli pasta
Sauce:
2 spsk. Olivenolie
2 løg
3 pressede hvidløg
5 små peber snacks
250 g cherrytomater
1 rød lang chili
1 tsk chiliflager
2 tsk tørret oregano
200 g natural cream cheese
300ml pasta sauce fra Jensens
1/2 bdt frisk basilikum
Smag til med salt og peber
Pynt:
Cherrytomater
Friskrevet parmesan
Fremgangsmåde
1. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig dryppes den af, indtil brug.
2. Kom olie i en dyb pande. Pil løgene og skær dem i tern. Svits løg og hvidløg på panden, indtil løgene er blanke.
3. Skær dine peberfrugt snacks ud i halve tynde skiver. Halver tomaterne på langs og skær chilien i tynde ringe. Tilføj alle elementerne til panden, samt de tørrede krydderier og lad det hele stege i 10 minutter.
4. Tilføj din creme cheese til panden og rør det rundt. Når osten er smeltet tilføjes pastasaucen fra Jensens. Vend alle elementerne rundt og lad det simre i 20 minutter ved middelvarme.
5. I mellemtiden pilles den friske basilikum, hvorefter den tilføjes til blandingen sammen med pastaen. Smag retten til med salt og peber.
6. Skær cherrytomaterne til pynten ud i skiver.
7. Pastaretten anrettes i dybe tallerkener eller skåle og toppes med friskrevet parmesan og tomatskiverne. Kværn eventuelt lidt frisk peber henover.
0 kommentarer