Spicy Spaghetti Bolognese
Min kæreste Adam er en meget simpel mand, hvilket jeg er total fan af. Han holder sig til de madvare/retter han kan lide og hvis du spørger ham, vil han være mere end tilfreds med spaghetti bolognese alle ugens dage. For ikke at vække tvivl, så spiser han ALT jeg laver.
Han er en af grundene til, at jeg har udarbejdet den her spaghetti bolognese med et spicy twist. Man kan undlade chili i denne ret.



4 Serveringer | 30 Minutter
Ingredienser
500g spaghetti
500g hakket oksekød
1 stort løg
3 fede hvidløg
1 lang rød chili
5 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater med basilikum
1 glas pasta sauce (ca. 200g)
Pynt
Frisk basilikum
Revet parmesan ost
Fremgangsmåde
1. Hak dine løg i små tern og skær din chili ud i tynde skiver. Kom det hele på en stegepande sammen med olien og steg det indtil løgene er bløde.
2. Brun herefter kødet sammen med løg og chili. Tilføj hakkede tomater og pasta sauce når kødet er brunet af. Slut af med at skyl og pille din basilikum og kom det i kødsovsen som det sidste. Lad det simre i 20 minutter.
3. Kog din spaghetti efter anvisning i letsaltet vand.
4. Skær frisk parmesan ud i tynde skiver og server det som topping på retten.
0 kommentarer