BagværkSpidskål I Svøb

Spidskål i svøb med citron og smeltet smør – what’s not to like! I dag deler jeg opskriften på de her lækre spidskåls stykker. Hvis du er vild med de først nævnte ingredienser, vil du elske dem her. Ikke nok med, at de smager godt, så tager de heller ikke længere end 35 minutter at lave og her snakker vi med tilberedningen inkluderet. Du kan binde bacon omkring mange forskellige grøntsager, dog er spidskål en af mine favoritter og skal derfor deles med jer.

4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

1 spidskål
1 pk. Bacon
50g smeltet smør
1 citron (saft)
Salt & peber

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Pil de yderste blade af dit spidskål og halver det herefter på langs.

3. Skær begge stykker ud i mindre aflange stykker på langs, så det er nemt at vikle bacon omkring.

4. Kom alle stykkerne på bagepladen og pensel dem med smør og citron saft.

5. Kør et halvt til et helt stykke bacon omkring hvert spidskals stykke.

6. Slut af med at drysse lidt peber henover og bag dem i midten af ovnen i 20 min.

Opskrift Tip

Hvis du er vegetar, kan bacon sagtens undlades.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *