Spidskål Salat Med Bacon, Edamame Bønner, Pinjekerner & Mango 

Den her salat opskrift har jeg fået fra mor. Ind imellem sker det, at min mor laver nogle opskrifter jeg virkelig gerne vil dele med jer herinde eller arbejde videre på og derfor er det også vigtigt for mig at give hende noget credit, når jeg så gør. Hun laver ALTID god mad, men det ville jo ikke længere være min blog, hvis jeg endte med at bruge alle hendes opskrifter, så defor sker det kun en sjælden gang. Jeg har sagt til hende mange gange, at hun burde lave en mad blog hvor hun kan dele alle hendes kreationer – hun er specielt glad for at bage, hvor jeg, lidt modsat hende, foretrækker at lave varm mad, fingerfood og salater. Måske en skønne dag får jeg hende overbevist, hvem ved.

4 Serveringer

30 Minutter

Ingredienser

1/2 grønt spidskål
2dl edamame bønner (frosne)
1 pk. Bacon (125g)
1 mango
20g ristede pinjekerner

Dressing:
2 spsk. Soya
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Sesamolie
1 lime
Groft peber

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200°, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Anret din bacon på bagepladen og bag den i midten af ovnen i cirka 15 minutter, indtil sprødt.

3. Kom de frosne edamame bønner i en si og kom herefter kogende vand henover. Lad dem dryppe helt af, inden brug.

4. Skyl og skær det halve spidskål ud i tynde strimler og anret herefter på et fad.

5. Rist dine pinjekerner på en pande eller i ovn, indtil gyldenbrune.

6. Skræl og skær mangoen ud i små tern.

7. Hak din bacon I mellemstore stykker og kom herefter alle ingredienserne ovenpå spidskålen.

8. Bland ingredienserne til dressingen sammen og drys den henover salaten.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *