Spooky Græskar Med Chunky Guacamole

I år har det været begrænset med tid, da lille Miles er kommet til verden og fokus af gode grunde, derfor har været hos ham. Derfor er det “kun” blevet til to halloween opskrifter i år og i dag deler jeg den sidste for denne gang. Jeg har valgt at kalde den for “Spooky græskar med chunky guacamole”. Opskriften er en sjov aktivitet hvor både børn og voksne kan involveres også kan græskaret bruges efter til lys, efter chips og guacamole er spist.

4 Serveringer

15 Minutter

Ingredienser

1 pynte-græskar
4 avocadoer
2 fede hvidløg
2 spsk creme fraiche 18%
2 spsk citronsaft
Smag til med salt og peber

Andet:
1 post saltede tortilla chips

Fremgangsmåde

1. Start med at skære et uhyggeligt ansigt ud på pynte-græskaret.

2. Pil avocadoerne og kom dem i en skål sammen med resterende ingredienser.

3. Mos det hele sammen med en gaffel, så guacamolen bliver chunky.

4. Smag guacamolen til med salt og peber.

5. Anret dippen fra græskarhovedets mund og ud.

6. Pynt med tortilla chips omkring.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *