Squash Fritters M. Cheddar, Panko Krummer & Dild

I Australien kalder vi dem fritters, herhjemme ville vi nok kalde dem for bagte snacks. For mig er det helt uvant, at kalde dem andet end fritters, så derfor holder jeg fast i navnet til denne opskrift. Jeg deler i dag nogle super lækre mini squash fritters på bloggen som kan fungere som det sundere snack alternativ. De serveres med creme fraiche, men kan også sagtens spises uden noget tilbehør. De er gode til madpakken og kan fryses, hvis man laver en større portion ad gangen.

15 stk.

45 Minutter

Ingredienser

2 små squash eller
1 stor
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 bdt. frisk dild
1 æg
150g revet orange cheddar
40g Panko brødkrummer
Salt og peber efter smag

Dressing:
250g creme fraiche 18%
Kværnet peber på toppe

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovn på 200°, varmluft. Arranger et stykke bagepapir På en bageplade.

2. Skyl og riv dine squash og kom dem herefter i en skål.

3. Hak løg, hvidløg og dild.

4. Tilføj resterende ingredienser til skålen og ælt det hele godt sammen.

5. Form små runde kugler og placer dem på bagepladen.

6. Placer bagepladen i midten af ovnen og bag dem I 20 minutter.

7. Kom creme fraiche i en skål og kværn frisk peber henover.

Opskrift Tip

Du kan sagtens udskifte cheddar osten med andet revet ost.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *