Squash Kage

Verdens bedste og mest svampede squash kage skal i dag deles med jer kære følgere. Det er den bedste kage opskrift jeg længe har kreeret. Kagen er ekstra svampet i konsistens, da jeg har tilføjet mere squash til opskriften. Den er faktisk så svampet og klistret, at man næsten kommer i tvivl om den er bagt igennem, men don’t you worry det er sådan den skal være. Kagen er toppet med en lækker og simpel cream cheese frosting, samt frisk revet squash.

1 Kage

1 Time

Ingredienser

Kage:
300g revet squash
3 æg
270g sukker
1 spsk. Smagsneutral olie
180g hvedemel
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. Vaniljesukker

Cream cheese topping:
200g natural flødeost
120g flormelis
100g mellem blødt smør
3,5 tsk. Vaniljesukker

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 175°, almindelig ovn.

2. Skræl 6-7 tynde lange skiver af dine squashs, til pynt (kom dem i vand indtil brug). Riv herefter resten.

3. Kom æg og sukker i en skål og pisk det godt sammen.

4. Kom resterende ingredienser i æggeblandingen og rør det hele sammen til en homogen masse.

5. Kom bagepapir i bunden af en springform med målene 21 cm. Smør den i kanterne med lidt smagsneutral olie.

6. Når kagedejen er pisket godt sammen kommes den i springformen og bages i midten af ovnen i 45 minutter.

7. I mellemtiden laves din cream-cheese topping. Kom den I en sprøjtepose med tyl (se hvilken jeg bruger forneden) og herefter på køl, indtil kagen er færdigbagt.

8. Når kagen er færdig og kølet ned, pyntes den med din cream-cheese topping. Se i videoen forneden hvordan jeg gør.

Opskrift Tip

Hvis du ønsker, at kagen skal være mindre klistret i konsistens, kan du justere ved, at komme mindre revet squash i.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *