Squash Kage

Verdens bedste og mest svampede squash kage skal i dag deles med jer kære følgere. Det er den bedste kage opskrift jeg længe har kreeret. Kagen er ekstra svampet i konsistens, da jeg har tilføjet mere squash til opskriften. Den er faktisk så svampet og klistret, at man næsten kommer i tvivl om den er bagt igennem, men don’t you worry det er sådan den skal være. Kagen er toppet med en lækker og simpel cream cheese frosting, samt frisk revet squash.

1 Kage

1 Time

Ingredienser

Kage
280g revet squash + 1 squash til pynt
3 æg
270g sukker
1 spsk smagsneutral olie
180g hvedemel
1 tsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker

Cream cheese topping
400g natural flødeost
100g flormelis
50g blødt smør
2 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 180°, varmluft.

2. Riv den ene spuash og skræl den anden i tynde flade skræller til pynt, se billeder.

3. Kom æg og sukker i en skål og pisk det godt sammen. Kom derefter resterende ingredienser i æggeblandingen og rør det hele sammen til en homogen masse.

5. Kom bagepapir i bunden af en springform med en diameter på 21 centimeter. Smør kanterne indvendigt med smør hele vejen rundt.

6. Når kagedejen er pisket godt sammen kommes den i springformen og bages i midten af ovnen i 35 minutter.

7. I mellemtiden laves din smørcreme. Kom alle ingredienserne i en skål og pisk det hele godt sammen. Kom derefter smørcremen på sprøjtepose med tyl efter eget valg og sæt den på køl i 10 minutter. 

8. Når kagen er færdig og kølet ned, pyntes den med smørcremen. Se i videoen nedenunder, hvordan jeg gør.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *