Sunde Banan Pandekager Med Blåbær & Sirup
Sunde brunch pandekager som smager skønt og kan spises med god samvittighed, det er noget jeg tror vi alle kan lide! Derfor deler jeg i dag en simpel, men lækker opskrift på banan pandekager med blåbær toppet med den lækreste maple sirup fra Good Good. Pandekagerne indeholder ingen raffineret sukker, men får i stedet sødme fra modne bananer og vaniljekorn. De er dejlig svampede fra bananerne, klistrede fra siruppen og friske fra blåbærerne.




12-15 Stk

35 Minutter

Ingredienser
3 bananer
1dl havremælk
3 æg
1 tsk. Bagepulver
2,5dl blendet havregryn
1 tsk chia frø
1 tsk. Stevia sukker fra Good Good
1 knivspids salt
100g friske blåbær
Pynt:
1 banan
1 bakke friske blåbær
Maple sirup fra Good Good
Fremgangsmåde
1. Blend alle ingredienserne sammen i en mini mixer eller foodprocessor, undtagen de frosne blåbær.
2. Når alle ingredienser er blendet godt sammen, røres de friske blåbær i.
3. Opvarm en pande med smagsneutral olie eller smør.
4. Brug en kande, deciliter mål eller skål med tud til, at hælde små klatter ned på panden. Med den størrelse jeg laver pandekagerne i, kan jeg fitte 2 stk. Ad gangen.
5. Stabel pandekagerne ovenpå hinanden og kom banan skiver indimellem hver pandekage. Pynt toppen med friske blåbær og sirup fra Good Good.
0 kommentarer