Sød Kartoffel Slice Med Rødbede Hummus & Ærteskud
Når det kommer til små kreative mad projekter er jeg fyldt med gode idéer. Der er nærmest ikke det jeg ikke kan finde på. Det er der kun en god grund til og det er, min passion for madlavning. Jeg har kreeret disse små “potato slices” som jeg kalder dem med sød kartoffel og rødbede hummus. Det er en super nem “tapas” appetite at lave. Den er anderledes og kreation at præsentere også stråler den på bordet med dens flotte friske farver.




30 Stk.

45 Minutter

Ingredienser
Kartoffel Skiver:
2 store søde kartofler
Olivenolie
Salt og peber
Rødbede Hummus:
Find opskrift her
Pynt:
Ærteskud
Fremgangsmåde
1. Skræl og skær dine kartofler ud i skiver med en tykkelse på 1-1,5 cm.
2. Brug en rund udstikker og stik så mange stykker ud så muligt. Brug en kageudstikker med en diameter på 6cm.
3. Tænd i mellemtiden din ovn på 200°, varmluft. Anret et stykke bagepapir på en bageplade.
4. Kom alle dine kartoffel skiver på bagepladen og pensel dem med olivenolie. Drys med friskkværnet salt og peber.
5. Bag dem I ovnen i cirka 20 minutter. (Indtil kartoffel skiverne er bløde og fået lidt farve på toppen.
6. Begyndt i mellemtiden på din hummus (Find opskrift her)
7. Når kartoffel skiverne er kølet af kommes rødbede hummus på. Skiverne pyntes af med friske ærteskud.

0 kommentarer