Toast M. Pocheret Æg & Smashed Ærte-feta Spread




4 Serveringer –
1 toast til hver

20 Minutter

Ingredienser
4 toastbrød
1L vand
2dl eddike
4 æg
160g frosne ærter
120g blød feta
Salt og peber efter smag
Pynt:
1 håndfuld frisk dild
Fremgangsmåde
1. Rist brødene i en toaster, indtil de er gyldne. Anret dem derefter ud på fire tallerkner.
2. Bring en gryde med vand og eddike i kog. Når vandet koger, klækkes et æg forsigtigt i. Kog 2 i ad gangen i cirka 2 minutter og fisk dem herefter forsigtigt op med en hulske. Læg æggene på en tallerken med lidt køkkenrulle.
3. Hæld kogende vand henover ærterne og kom dem derefter i en blender sammen med feta, salt og peber. Smag din spread til efter behag.
4. Kom en god klat ærte-feta spread ovenpå hvert toastbrød og anret derefter et pocheret æg på hver.
5. Skyl den friske dil, pil 2-3 stilke af til hver toast og anret dilden ovenpå æggene.
0 kommentarer