Select Page

Tomat Bruschetta

En af mine absolut favorit fingerfoods er bruschetta. Sprøde brødstykker med en hjemmelavet, friskrørt tomat topping er noget af det bedste jeg ved. Jeg er i forevejen stor tilhænger af tomater, så derfor ligger denne ret lige til højre benet. Udover smag og kombination er mulighederne af fyld til brødene mange. Det er egentlig kun fantasien der sætter grænser. Jeg synes der er mange gode bud på topping, men min favorit vil altid være denne. Hvilken bruschetta topping er jeres favorit?

12 Stk.

35 Minutter

Ingredienser

1/2 baguette
1dl olivenolie
300g cherrytomater
1 stor håndfuld frisk basilikum
1 hvidløg
4 spsk. Olivenolie
Salt & peber efter smag

Fremgangsmåde

1. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

2. Skær dit baguette ud i tynde skiver, så du får 12 stk. I alt.

3. Anret stykkerne på bagepapiret og pensel dem med olivenolie (1dl).

4. Bag dem i midten af ovnen i cirka 10 minutter, indtil sprøde.

5. Skyl og skær dine cherrytomater ud i små tern og kom dem i en skål.

6. Skyl basilikum og hak den fint.

7. Pil og pres hvidløget.

8. Kom alle ingredienserne i skålen med tomater og bland dem godt sammen.

9. Anret tomatfyldet ovenpå brød stykkerne.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish