Tomat Relish
December måned og for ikke at glemme jul, er lige om hjørnet. Det betyder for mig privat, en masse kage bagning, HYGGE, julemad, klip og klistre, gå på rov efter det rette juletræ, skråle til julesange dagen lang, pakke gaver ind og op, ekstra tid med familien, se Disneys juleshow og meget mere. Samtidig betyder det også at jeg businesswise skal igang med en masse nye opskrifter, selvfølgelig jule inspireret og det minder mig også om, at det er Foodcomas første “jul”.
Med disse ord deler jeg i dag den første jule inspireret opskrift, på en lækker tomat relish som er kogt op med rosiner fra Svansø. Den kan blandt andet bruges som topping til flæskesteg, and, salater, dip eller simerretter.




2 Glas

55 Minutter


Ingredienser
2 dåser hakkede tomater
2 æbler
1 løg
1,5 spsk. Eddike
150g sukker
1/2 spsk mild sennep
1 håndfuld rosiner
Fremgangsmåde
1. Find en gryde frem og hæld de hakkede tomater i.
2. Skyl og skær æble ud i tern. Pil og hak løgene og kom begge komponenter i gryden sammen med resten af ingredienserne.
3. Rør nu det hele godt sammen ved middel varme.
4. Lad din relish koge ved middelvarme i 45 minutter, indtil alle ingredienser er blødtgjort.
5. Sluk for varmen og lad din relish sætte sig i 15 min. Kom herefter tomat relishen over I små glas.

0 kommentarer