Tortellini Salat Vendt I Persille Pesto

4 Serveringer

35 Minutter

Ingredienser

500g tortillini m. Ricotta og spinat
25g pinjekerner
1 kugle mozzarella
75g feldsalat

Persille pesto:
2 bdt. Frisk persille
1dl olivenolie
1/2 citron (saften)
1 fed hvidløg
30g revet parmesan
30g solsikkekerner
Smag til med salt

Andet:
1 citron

Fremgangsmåde

1. Start med at koge din tortillini efter anvisning i letsaltet vand. Dræn dem efterfølgende i en si og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af, indtil du skal bruge dem.

2. Rist pinjekernerne på en pande, indtil de er gyldne og tag dem derefter af varmen. Pil mozzarellakuglen med fingerne og kom stykkerne over i en skål. Skyl og anret feldsalaten i en skål eller på et fad.

3. Begynd på pestoen. Skyl persillen og kom den sammen med resterende ingredienser i en minihakker (blender) og blend det hele sammen. Smag pestoen til med salt og peber.

4. Kom din tortellini I en skål og vend pestoen i. Vend det hele godt rundt og fordel derefter din tortillini ud over feldsalaten.

5. Pynt med mozzarella og pinjekerner.

6. Skær citronen ud i både og server den som tilbehør.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *