Trafiklys Kage

10-15 stk

1,5 time

Ingredienser

Kage:
200 g mørk chokolade fra Carletti
400 g blødt smør
380 g brun farin
6 æg
160 g mel
15 g kakao

Glasur:
350g Flormelis
15g kakao
8 spsk kogende vand

Pynt:
1 pose lakridsstænger
1 pose mini chokoladeknapper fra Carletti (i forskellige farver)

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

2. Smelt den lyse chokolade over et vandbad.

3. Pisk den bløde smør og farin luftigt.

4. Tilføj æggene et ad gangen.

5. Kom mel, kakao og den smeltede chokolade i skålen som det sidste og pisk det hele godt sammen.

6. Placer et stykke bagepapir i en bageform med målene 32x20cm og hæld browniedejen ned i.

7. Bag kagen i midten ovnen i cirka 25 minutter. Kagen skal være klæg i midten, når den er færdigbagt. Lad den herefter køle helt af.

8. Rør ingredienserne til kakaoglasuren sammen. Når kagen er kold smøres glasuren henover.

9. Find tre skåle frem og kom chokoladeknapper i farverne rød, gul og grøn i hver sin skål.

10. Skær kanterne på kagen til. Læg lakridsstænger hele vejen rundt om kagen og to i bunden.

11. Pynt kagen som et trafiklys. Start fra toppen med en rød cirkel, efterfulgt af gul og sidst grøn.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *