Tropisk Smoothie Bowl
Så er jeg også med på smoothie bowl bølgen. Det er en ret jeg altid har været ret fascineret af både på smag, slags og dekoration. Det er ekstremt nemt at lave og minder meget om en almindelig smoothie. Den eneste forskel er, at konsistensen skal være tykkere til smoothie bowls, da de ellers smelter hurtigere end du kan nå, at spise dem. Det er en sjov og kreativ ting, at lave med dens mange variationer. Jeg har lavet en tropisk smoothie bowl med en lækker kombination af banan, kiwi og ananas og det smager virkelig dejligt, specielt med den friske frugt på toppen og den mørke chokolade.




2 Serveringer

15 Minutter

Ingredienser
Smoothie bowl:
1 banan
2 kiwis
150g ananas
1dl havre mælk
1/2 tsk. spirulina
1 tsk. vaniljepulver
Pynt:
1 stykke mørk chokolade 70%
Banan
Kiwi
Ananas
Fremgangsmåde
1. Dagen inden du skal lave din smoothie bowl, skæres, banan, kiwis og ananas ud i mellemstore stykker. Frys dem ned i en pose til dagen efter.
2. Tag posen med de frosne frugt stykker ud og lad dem stå i 15 minutter, inden brug.
3. Blend alle ingredienserne sammen og pynt din smoothie bowl, inden servering.

Opskrift Tip
Jeg har erfaret, at det er vigtigt, at man bruger en god blender til de her smoothie bowls. Jeg brugte i første omgang en smoothie twister og det kan ikke anbefales. Blenderen er ikke kraftig nok og det tager for langt tid at blende. ingredienserne sammen.
0 kommentarer