Tun Salat Med Æg, Kapers & Citron Vinaigrette
Hvis du er på udkig efter en super nem og smagfuld salat til frokost, er denne tun salat muligvis noget for dig. Den smager dejligt og kombinationen med æg og tun, er aldrig helt at tage fejl af. De to ingredienser kan bruges til alverdens retter og kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan lave. Salaten er sund også er den hurtig at bikse sammen og et godt alternativ til madpakken.




4 Serveringer

25 Minutter
Ingredienser
Salat:
1 dåser tun i olie
4 æg
1 lille rødløg
30g Kapers
100g feldsalat
Dressing:
2 spsk. citron saft
2 tsk. sennep
6 spsk. olivenolie
2 tsk. æble cider eddike
2 tsk. sukker
Peber efter smag
Fremgangsmåde
1. Kog dine æg i cirka 7 minutter. Kom dem herefter i koldt vand, inden de pilles.
2. Pil og skær dit rødløg ud i halve skiver.
3. Hak dine kapers og skyl din feldsalat.
4. Pisk dressingen sammen, indtil den får en tyk konsistens.
5. Pil og skær dine æg i både.
6. Anret salaten efter ønske og kom dressingen henover.

0 kommentarer