Select Page

Tzatsiki

Når det kommer til dips og tapenader er jeg næsten alt spisende. Selvfølgelig har man sine favoritter, men der er ikke som sådan nogle jeg ikke bryder mig om, så længe der ikke er koriander involveret. Tzatsiki er en af mine favorit dips. Den smager bare altid godt både til brød eller kiks. Det er også Adam min kæreste’ yndlings dip, så derfor er det nok den dip herhjemme der bliver produceret mest af. Det er en nem og lækker tilbehør som ikke kræver mange ingredienser.

4 Serveringer

15 Minutter

Ingredienser

1,5 agurk
2 fede hvidløg (små)
2 store spsk. græsk yoghurt 10% (du kan sagtens bruge den med en lavere fedt procent)
1 tsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
Salt & peber efter smag

Pynt:
Grønne oliven
1 skive agurk
1 tsk. Olivenolie

Fremgangsmåde

1. Riv dine agurker og vrid dem i et rent viskestykke, så al væden kan komme ud.

2. Kom herefter den revede agurk i en skål og rør resten af ingredienserne i. Smag til med salt og peber.

3. Pynt dippen med halve oliven, en skive agurk og dryp med lidt olivenolie.

Opskrift Tip

Hvis ud ønsker, at dippen skal være tykkere, kan du bruge en federe græsk yoghurt.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DanishEnglish