Vegansk Risengrød Med Kokosmælk, Kanelsukker & Kokosflager
Selvom jeg er stor fan af jul og alt det der høre med, er det første gang NOGENSINDE, at jeg har prøvet at lave risengrød. Selvfølgelig blev det heller ikke en helt almindelig traditionel risengrød, men en vegansk udgave, som endte ud i at blive fantastisk. Den smager overraskende godt og med kanel sukker, kokosflager og smør på toppen, mangler der altså ikke noget. Den kan klart anbefales som et plantebaseret alternativ til jul.




4 Serveringer

55 Minutter


Ingredienser
Risengrød:
7dl vand
2,5dl grødris (Jeg bruger det var Svansø)
1,5 dåse kokosmælk
1/2 tsk. stødt kanel
1/4 tsk. Salt
Kanelsukker:
2 tsk. stødt kanel
4 tsk. Sukker
Topping:
Kanelsukker
Kokosflager
Smør
Fremgangsmåde
1. Kom 2dl vand ud af de 7 i en gryde og kog det op.
2. Når vandet koger kommes risen i.
3. Når risen er begyndt at absorbere vandet kommes resten af ingredienserne i, samt det sidste vand.
4. Lad grøden koge i ved middelvarme i cirka 35 mimutter, indtil bløde.
5. Sørg for at røre i grøden undervejs, så du ikke brænder den på.
6. I mellemtiden laves din kanel sukker.
7. Anret din grød i skåle og pynt med kanelsukker, kokosflager og vegansk smør.

0 kommentarer