Grøntsags Lasagne Med Hytteost

Jeg bruger ofte klassiske retter fra alverdens køkkener til, at udarbejde nye opskrifter og alternativer. Som jeg nok har nævnt en del gange efterhånden, er jeg total fan af vegetariske retter. Det italienske køkken er et af mine favoritter, men ofte er klassikerne (som også er fantastiske uden lige) blandet med en form for kød. Personligt har jeg ikke brug for kød hver dag, men søger ofte gengangere til mine opskrifter som pasta, hakkede tomater osv. Jeg har derfor kreeret den her grøntsags lasagne som er fyldt med vitaminer og gode ting, din krop vil elske. Den er vegetarisk og smager ufattelig godt. Det er første vegetar lasagne jeg har begivet mig ud i, at lave og bestemt ikke den sidste.

4 Serveringer | 1 Time

Ingredienser

2 rødløg
1 squash
1 aubergine
1 gulerod
2 blomme tomater
1 bdt. Frisk basilikum
1 dåse hakkede tomater med basilikum
500g napolitana sauce (dem på glas – pasta sauce)
1 tsk. olivenolie
Salt og peber efter smag

Andet
8 lasagneplader cirka
100g hytteost
1 pose frisk mozzarella (kugler)

Fremgangsmåde

1.Tænd din ovn på 200°, varmluft.

2. Gå I gang med, at pille dine løg. Halver dem og skær dem ud i skiver. Steg dem på en opvarmet pande med olie, indtil de er bløde. Tag dem herefter af varmen og lad dem stå, indtil brug.

3. Smør et ovenfast fad med lidt olie med målene 23,5 x 23,5 cm. Kom de hakkede tomater i bunden efterfulgt af lasagne plader.

4. Vask squash, aubergine, gulerod og tomater. Skær alle ingredienser i tynde skiver. Bagefter lægges grøntsagerne i rækker henover lasagne pladerne. Start med grønt i bunden. Drys med lidt hytteost og napolitana sauce (pasta sauce) samt hakkede tomater over lasagne pladerne og slut første færdige lag af med alle de friske basilikums blade (husk at skylle dem, inden brug) Gentag denne proces, indtil du er tæt på kanten. Som slut plukkes din mozzarella og fordeles udover lasagnen.

5. Bag i bunden af ovnen i 35 minutter

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *