Vegetarisk kokos karry ret m. Grøntsager




4 Serveringer

40 Minutter


Ingredienser
1 stort rødløg
6 snackgulerødder
1/4 spidskål
2 røde snackpeberfrugter (de lange)
5 spsk rapsolie
3 spsk karry (mild)
1 spsk paprika
1/2 tsk cayenne peber
1 ds kokosmælk fra koro
Andet
450g basmati ris
Tilbehør
2 limes
50g saltede peanuts
Fremgangsmåde
1. Start med at koge risen i letsaltet vand efter anvisning. Når risen er kogt sættes den til side med låg, indtil den skal bruges.
2. Skær løgene i halvmåner, gulerødder i skiver, spidskål i tynde strimler og peberfrugterne i ringe. Kom alle elementerne i en dyb wokpande og steg dem med olie og krydderier i 10 minutter ved høj varme.
3. Tilsæt kokosmælken og lad saucen simre under låg indtil kokosmælken tykner.
4. I mellemtiden skæres de to limes ud i både.
5. Anret risen i dybe tallerkner, kom saucen henover og slut af med at pynte med lime og peanuts.
0 kommentarer