Fuldkorns Fettuccine Med Avocadocreme & Frisk Basilikum

Jeg rydder ud i køleskabet en gang om ugen, da jeg synes det er vigtigt, at bruge hvad man har. På den måde kan man undgå at smide for meget mad ud. Jeg bliver stadig positivt overrasket over hvad man kreere med hvad man “lige” har. Ved denne uges køleskabs clean out, fandt jeg frem til denne ret, med få og meget simple ingredienser. Den smager skønt også er den utrolig nem at lave, at selv den mest uerfaren i et køkken kan kreere den.

2 Serveringer | 20 Minutter

Ingredienser

500g frisk fettuccine med spinat
3 avocados
2 fed hvidløg
1 stor håndfuld frisk basilikum
½ bdt frisk purløg
1 citron, saften
3 spsk. creme fraiche
1 lille tsk salt
Smag til med friskkværnet peber

 

Fremgangsmåde

1. Kog den friske pasta i letsaltet vand efter anvisning. 

2. Kom de resterende ingredienser i en foodprocessor og blend det hele godt sammen. Smag til med salt og peber.

3. Kom den friske pasta i en stor skål og vend avocadocremen i.

4. Pynt retten med friskkværnet peber og frisk basilikum.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *