
Sprøde Koldthævede boller
… (Enter text) …
Sprøde Koldthævede boller



6-8 stk | 10 min + køletid natten over
Ingredienser
10g gær
3,5dl lunken vand
1 tsk salt
125g hvedemel
300g tipo 00
Fremgangsmåde
1. Opløs gær i vand og rør det ud med en ske i en lufttæt bøtte – kondibøtter er min go-to.
2. Tilføj efterfølgende salt og begge meltyper på slum. Rør undervejs og kom godt ud i alle kanter. Kom dejen på køl til dagen efter.
3. Tænd ovnen på 230 grader varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade. Kom kold vand på hænderne og tag små stykker dej op en efter en svarende til en bolle og placer dem på bagepladen.
4. Bag bollerne i midten af ovnen i cirka 12-14 minutter. Halvvejs igennem tiden hældes en deciliter vand i bunden af ovnen.
Seneste kommentarer