Fiesta Platte

Fiesta Platte

… (Enter text) …

Fiesta Platte

  4 Serveringer | 45 Minutter

Ingredienser

Ovnbagte kikærter
2 dåser kikærter
1 tsk hvidløgspulver
2 tsk paprika
3 spsk rapsolie
Salt & peber efter smag

Ovenbagte tomater
1 håndfuld bagte tomater, find opskriften HER

Chili Kylling
650g kyllingbryst
1/2 dl rapsolie
1 dl sød chili sauce
2 fed hvidløg, presset

Fyld
2 ps blandet kål, 2 store håndfulde
350g majs
2 lange røde chilis, skiver
2 avocados, tern
1 rødløg, ringe
1 lille håndfuld revet mozzarella
2 håndfuld saltede tortilla chips

Andet
300g creme fraiche
4 limes, halveres

Fremgangsmåde

1. Lav dine tomater på forhånd. Find opskrift HER.

2. Tænd ovnen på 175 grader varmluft og anret et stykke bagepapir på en bageplade.

3. Dræn kikærterne, skyl dem og dup dem derefter tørre med et rent viskestykke. Vend kikærterne i krydderier, olie, salt og peber og bag dem øverst i ovnen i 25 minutter.

4. Skær kyllingen i mindre stykker, hvorefter den kommes i en pose sammen med olie, chilisauce og hvidløg. Bland det rundt og lad det marinere i et kvarter, hvorefter det steges på en pande, indtil det er gyldent. Kyllingen skæres i skiver.

5. Forbered fyldet. Fordel den blandede kål ud på tallerkner, efterfulgt af de bagte kikærter, majs, chili, avocado og løg. Drys med mozzarella og kvaste chips og anret kyllingen på toppen sammen med tomater. Anret som du lyster.

6. Server creme fraiche og limes på siden.