
Chokolade Kage M. Mascarponecreme
… (Enter text) …
Chokolade Kage M. Mascarponecreme



12 Serveringer |50 Minutter | Vegetar
Ingredienser
2 æg
130g sukker
130g flormelis
1/2dl olie
130g creme fraiche 18%
4 spsk kaffe
3 spsk kakao, sigt det
2 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
1 tsk salt
175g mel
Topping
200g mascarpone
50g flormelis
2 spsk kakao
Fremgangsmåde
1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft og anret et stykke bagepapir i en kageform med målene 23,5×23,5 cm.
2. Pisk æg, sukker og flormelis luftigt.
3. Tilføj derefter olie, creme fraiche og kaffe efterfulgt af kakao, bagepulver, vaniljesukker og salt.
4. Som det sidst tilføjes melet på slum.
5. Kom kagedejen i formen og bag den i midten af ovnen i 40 minutter.
6. Rør i mellemtiden mascarponecremen sammen. Når kagen er kold, smøres cremen hen over.