Perlebyg Salat M. Grillede Nektariner & Burrata

Perlebyg Salat M. Grillede Nektariner & Burrata

… (Enter text) …

Perlebyg Salat M. Grillede Nektariner & Burrata

  4 Serveringer | 30 Minutter | Vegetar

Ingredienser

500g perlebyg
8 nektariner
Rapsolie
1 bdt asparges
15g smør, smeltet
Chili mix krydderi
20g pinjekerner
1 burrata
50g soltørrede tomater, skæres i små stykker
Balsamico glaze

Fremgangsmåde

1. Kog perlebyggen i letsaltet vand efter anvisning og køl det derefter af i koldt vand.

2. Kør kniven hele vejen rundt om alle nektarinerne på den aflange side og twist derefter hver sin vej med hænderne, så du får to halve. Skær de halve en gang over, så en nektarin giver 4 både.

3. Pensel nektarinerne med lidt rapolie og gril dem alle på grillen på indersiden.

4. Bræk dine asparges, smør dem med smør og krydder dem med dit chili krydderi. Gril dine asparges let på grillen, så de få grillmærker og skær dem derefter i mindre stykker.

5. Brun pinjekernerne på panden og dræn burrataen fri for væde.

6. Anret perlebyggen i en skål sammen med de grillede nektariner, asparges og soltørrede tomater, drys med glaze og placer derefter burrata osten i midten af salaten, hvorefter der til slut drysses med pinjekerner.