Crispy Cornflakes Kylling I Airfryer

Crispy Cornflakes Kylling I Airfryer

… (Enter text) …

Crispy Cornflakes Kylling I Airfryer

  2-4 Serveringer | 35 Minutter

Ingredienser

500g kyllingebryst
100g cornflakes, kvaste
90g mel
3 æg
2 spsk grill krydderi fra Santa Maria
1 spsk paprika
1 spsk løgpulver
1 tsk peber
1 tsk cayenne peber
rapsolie

Dressing
250g creme fraiche
2 spsk sriracha sauce
1 spsk paprika
1/2 tsk salt
1/2 tsk peber

Andet
1 citron

Fremgangsmåde

1. Skær kyllingen ud i mellemstore strimler.

2. Kom cornflakes, mel og æg i hver sin skål og bland alle krydderierne i melet. Pisk æggene med en gaffel.

3. Vend kyllingen i æg, mel, æg og sidst cornflakes og anret dem i skuffen på din airfryer.

4. Pensel dem let med lidt rapsolie.

5. Bag dem ved funktionen “kylling” i 25 minutter, 180 grader.

6. I mellemtiden røres ingredienserne til dressingen sammen og citronen skæres ud i både.

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

  4 Serveringer | 45 Minutter 

Ingredienser

400g Barbecue Kylling grill steak, De Danske Familiegårde
400g Tortiglioni pasta, du kan bruge hvilken som helst
1 rød & gul pepperfrugt, i tern
1 bdt. Frisk basilikum, finhakket
2 forårsløg, tynde ringe
125g grønne oliven
125g mini mozzarellakugler, halver

Dressing
500g creme fraiche 18%
2 fed hvidløg, presset
2 spsk paprika
4 spsk barcecue sauce
2 tsk løgpulver
Salt & peber efter smag

 

 

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og placer de to stykker kylling derpå. Bag din kylling i 20 minutter, tag den derefter ud og skær den i tern.

2. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den under koldt vand, hvorefter den drypper af.

3. Kom den kolde pasta, peberfrugt, basilikum, forårsløg, oliven og mozzarella i en stor skål og bland det hele godt rundt.

4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend den i skålen med pasta. Bland det hele godt.

5. Top pastasalaten med kyllingetern.

Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

  4 Serveringer | 55 Minutter

Ingredienser

700g kyllingelår
4 spsk rapsolie
2 spsk paprika
1 spsk tørret basilikum
1 spsk sriracha sauce
1 rødløg
2 squash
1 rød peberfrugter
2 spsk rapsolie
350g perlebyg
1 ds hakkede tomater m. basilikum

Pynt
1/2 bdt frisk persille

Fremgangsmåde

1. Skær fedtet af kyllingen og kom dem alle i en pose sammen med olie, paprika, tørret basilikum og sriracha sauce – man kan også erstatte sriracha sauce, hvis man ikke er til det stærk. Bland det hele rundt i posen og lad det marinere i 15 minutter på køl.

2. I mellemtiden skylles alle grøntsagerne og skæres. Skær rødløg i aflange strimler, squash i skiver og peberfrugten i aflange strimler. Kom alle elementerne i et ildfast fad og vend dem i lidt rapsolie. Bag grøntsagerne i ovnen i 10 minutter.

3. Kog perlebyggen i letsaltet vand efter anvisningen. Når den er kogt, fiskes kyllingen op fra fadet og perlebyggen vendes rundt med grøntsager og hakkede tomater. Anret nu kyllingelårerne ovenpå grøntsager og perlebyg og lad retten bage 35 minutter.

4. Når retten er bagt, vendes grøntsagerne og perlebyg lidt rundt.

5. Server retten med lidt frisk persille.