Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling
4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
400g Barbecue Kylling grill steak, De Danske Familiegårde 400g Tortiglioni pasta, du kan bruge hvilken som helst 1 rød & gul pepperfrugt, i tern 1 bdt. Frisk basilikum, finhakket 2 forårsløg, tynde ringe 125g grønne oliven 125g mini mozzarellakugler, halver
1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og placer de to stykker kylling derpå. Bag din kylling i 20 minutter, tag den derefter ud og skær den i tern.
2. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den under koldt vand, hvorefter den drypper af.
3. Kom den kolde pasta, peberfrugt, basilikum, forårsløg, oliven og mozzarella i en stor skål og bland det hele godt rundt.
4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend den i skålen med pasta. Bland det hele godt.
1. Skær fedtet af kyllingen og kom dem alle i en pose sammen med olie, paprika, tørret basilikum og sriracha sauce – man kan også erstatte sriracha sauce, hvis man ikke er til det stærk. Bland det hele rundt i posen og lad det marinere i 15 minutter på køl.
2. I mellemtiden skylles alle grøntsagerne og skæres. Skær rødløg i aflange strimler, squash i skiver og peberfrugten i aflange strimler. Kom alle elementerne i et ildfast fad og vend dem i lidt rapsolie. Bag grøntsagerne i ovnen i 10 minutter.
3. Kog perlebyggen i letsaltet vand efter anvisningen. Når den er kogt, fiskes kyllingen op fra fadet og perlebyggen vendes rundt med grøntsager og hakkede tomater. Anret nu kyllingelårerne ovenpå grøntsager og perlebyg og lad retten bage 35 minutter.
4. Når retten er bagt, vendes grøntsagerne og perlebyg lidt rundt.