Linsegryde

Linsegryde

Linsegryde

  4 Serveringer | 35 Minutter | Vegetarisk

Ingredienser

2 rødløg, tern
2 mellemstore gulerødder, revet
1 orange peberfrugt, tern
4 spsk rapsolie
2 ds linser
2 tsk oregano
¼ tsk cayennepeber
1 ds tomatpure
2½ (2 tsk) dl Bacon’ish bouillon fra Uhhmami
1 ds hakkede tomater

Topping
3 tomater, tern
1 håndfuld bredbladet persille, pil stilke
250g creme fraiche 18%

Fremgangsmåde

1. Kom løg, gulerødder og peberfrugt i en dyb pande med lidt olie. Svits grøntsagerne af ved høj varme og skru varmen ned, når løgene er blanke.

2. Tilføj linser, oregano og chiliflager til panden og steg det hele i 5 minutter.

3. Tilføj tomatpure og svits den af sammen med de andre ingredienser, hvorefter bouillon og de hakkede tomater tilføjes. Lad det hele simre i 10-15 minutter.

4. Anret retten i dybe tallerkner og top den med tomattern, persille og creme fraiche.