Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

Kylling I Fad M. Bagt Perlebyg

  4 Serveringer | 55 Minutter

Ingredienser

700g kyllingelår
4 spsk rapsolie
2 spsk paprika
1 spsk tørret basilikum
1 spsk sriracha sauce
1 rødløg
2 squash
1 rød peberfrugter
2 spsk rapsolie
350g perlebyg
1 ds hakkede tomater m. basilikum

Pynt
1/2 bdt frisk persille

Fremgangsmåde

1. Skær fedtet af kyllingen og kom dem alle i en pose sammen med olie, paprika, tørret basilikum og sriracha sauce – man kan også erstatte sriracha sauce, hvis man ikke er til det stærk. Bland det hele rundt i posen og lad det marinere i 15 minutter på køl.

2. I mellemtiden skylles alle grøntsagerne og skæres. Skær rødløg i aflange strimler, squash i skiver og peberfrugten i aflange strimler. Kom alle elementerne i et ildfast fad og vend dem i lidt rapsolie. Bag grøntsagerne i ovnen i 10 minutter.

3. Kog perlebyggen i letsaltet vand efter anvisningen. Når den er kogt, fiskes kyllingen op fra fadet og perlebyggen vendes rundt med grøntsager og hakkede tomater. Anret nu kyllingelårerne ovenpå grøntsager og perlebyg og lad retten bage 35 minutter.

4. Når retten er bagt, vendes grøntsagerne og perlebyg lidt rundt.

5. Server retten med lidt frisk persille.