500g pasta, jeg bruger 200g cherrytomater i blandede farver majs 2 avocados 1/2 rød 1 rødløg 1 håndfuld frisk basilikum
Dressing 1 spsk urtekram pasta krydderi 2 spsk olivenolie 2 tsk sukker 1 spsk citronsaft 1 fed hvidløg, presset Smag til med salt og peber
Fremgangsmåde
1. Kog din pasta i letsaltet vand efter anvisning. Når pastaen er færdig skylles den i koldt vand – lad den derefter dryppe af i en si.
2. Skyl alle grøntsagerne grundigt. Halver tomaterne på den korte side. Dræn dine majs fri for væde. Skær avocado, peberfrugt og løg ud små tern og pil den frisk basilikum og hak bladene groft.
3. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den i en skål sammen med pastaen. Kom efterfølgende de resterende ingredienser i, hvorefter de vendes rundt.
Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling
4 Serveringer | 45 Minutter
Ingredienser
400g Barbecue Kylling grill steak, De Danske Familiegårde 400g Tortiglioni pasta, du kan bruge hvilken som helst 1 rød & gul pepperfrugt, i tern 1 bdt. Frisk basilikum, finhakket 2 forårsløg, tynde ringe 125g grønne oliven 125g mini mozzarellakugler, halver
1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og placer de to stykker kylling derpå. Bag din kylling i 20 minutter, tag den derefter ud og skær den i tern.
2. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den under koldt vand, hvorefter den drypper af.
3. Kom den kolde pasta, peberfrugt, basilikum, forårsløg, oliven og mozzarella i en stor skål og bland det hele godt rundt.
4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend den i skålen med pasta. Bland det hele godt.