Pasta Salat M. Serrano, Melon & Soltørrede Tomater

Pasta Salat M. Serrano, Melon & Soltørrede Tomater

Pasta Salat M. Serrano, Melon & Soltørrede Tomater

  4 Serveringer | 35 Minutter

Ingredienser

400g fusilli pasta
1/2 agurk
75g blandede salatblade
100g soltørrede tomater (hele), gem olielagen
1/2 netmelon
150g prosciutto
100g hård feta

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning, dræn den når færdig og lad den køle helt af.

2. Skyl agurk og salatblade. Halver den halve agurk og udhul begge stykker med en ske og skær dem ud i skiver.

3. Dræn de soltørrede tomater og halver dem – gem olien fra tomaterne til dressing for salaten.

4. Skær melonen ud i små tern og pil din prosciutto i mindre stykker med fingrene.

5. Kom pastaen i en skål og bland den sammen med øvrige ingredienser. Herefter vendes olien fra de soltørrede tomater i.

6. Top salaten med smuldret feta.

Krydret Pasta Salat

Krydret Pasta Salat

Krydret Pasta Salat

4 serveringer | 35 Minutter | Vegetar

Ingredienser

500g pasta, jeg bruger
200g cherrytomater i blandede farver
majs
2 avocados
1/2 rød
1 rødløg
1 håndfuld frisk basilikum

Dressing
1 spsk urtekram pasta krydderi
2 spsk olivenolie
2 tsk sukker
1 spsk citronsaft
1 fed hvidløg, presset
Smag til med salt og peber

 

Fremgangsmåde

1. Kog din pasta i letsaltet vand efter anvisning. Når pastaen er færdig skylles den i koldt vand – lad den derefter dryppe af i en si. 

2. Skyl alle grøntsagerne grundigt. Halver tomaterne på den korte side. Dræn dine majs fri for væde. Skær avocado, peberfrugt og løg ud små tern og pil den frisk basilikum og hak bladene groft. 

3. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den i en skål sammen med pastaen. Kom efterfølgende de resterende ingredienser i, hvorefter de vendes rundt. 

4. Anret salaten på et fad eller tallerken.

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

Pastasalat M. Paprika & Barbecue Marineret Kylling

  4 Serveringer | 45 Minutter 

Ingredienser

400g Barbecue Kylling grill steak, De Danske Familiegårde
400g Tortiglioni pasta, du kan bruge hvilken som helst
1 rød & gul pepperfrugt, i tern
1 bdt. Frisk basilikum, finhakket
2 forårsløg, tynde ringe
125g grønne oliven
125g mini mozzarellakugler, halver

Dressing
500g creme fraiche 18%
2 fed hvidløg, presset
2 spsk paprika
4 spsk barcecue sauce
2 tsk løgpulver
Salt & peber efter smag

 

 

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 200°, varmluft. Beklæd en bageplade med et stykke bagepapir og placer de to stykker kylling derpå. Bag din kylling i 20 minutter, tag den derefter ud og skær den i tern.

2. Kog din pasta efter anvisning i letsaltet vand. Når pastaen er færdig skylles den under koldt vand, hvorefter den drypper af.

3. Kom den kolde pasta, peberfrugt, basilikum, forårsløg, oliven og mozzarella i en stor skål og bland det hele godt rundt.

4. Bland ingredienserne til dressingen sammen og vend den i skålen med pasta. Bland det hele godt.

5. Top pastasalaten med kyllingetern.