
Cookies M. Marcipan & Mørk Chokolade
Cookies M. Marcipan & Mørk Chokolade



18 stk | 1,5 Timer
Ingredienser
125g smør, smeltet
90g brun farin
90g sukker
1 æg
1 tsk vaniljesukker
300g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1/2 tsk salt
100g mørk chokolade
125g marcipan
Fremgangsmåde
1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen tilføjes æg og vaniljesukker.
2. Tilføj nu mel, bagepulver, natron og salt til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough.
3. Hak den mørke chokolade groft og pil din marcipan ud i mindre stykker. Tilføj begge elementer til dejen som det sidste og ælt dejen endnu engang.
5. Form dejen som en stor kugle, film den og sæt den på køl i 40 minutter.
6. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft.
7. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir.
8. Bag dem i ovnen i cirka 16 minutter. Lad dem derefter køle af på en rist, inden de serveres.