Cookies M. Marcipan & Mørk Chokolade

Cookies M. Marcipan & Mørk Chokolade

Cookies M. Marcipan & Mørk Chokolade

18 stk | 1,5 Timer

Ingredienser

125g smør, smeltet 

90g brun farin 

90g sukker 

1 æg 

1 tsk vaniljesukker 

300g hvedemel 

1 tsk bagepulver

1 tsk natron 

1/2 tsk salt 

100g mørk chokolade 

125g marcipan 

 

Fremgangsmåde

1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen tilføjes æg og vaniljesukker. 

2. Tilføj nu mel, bagepulver, natron og salt til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough. 

3. Hak den mørke chokolade groft og pil din marcipan ud i mindre stykker. Tilføj begge elementer til dejen som det sidste og ælt dejen endnu engang. 

5. Form dejen som en stor kugle, film den og sæt den på køl i 40 minutter. 

6. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft. 

7. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir. 

8. Bag dem i ovnen i cirka 16 minutter. Lad dem derefter køle af på en rist, inden de serveres.

Myntesukker

Myntesukker

Myntesukker

1 Glas | 40 Minutter | Vegetar

Ingredienser

100g sukker
1½ bdt frisk mynte, bladende

Fremgangsmåde

1. Kom sukker og mynte i en minihakker og blend det hele, indtil bladene er total blendede. Du kan også godt bruge en stavblender, men det sviner ret meget og tager længere tid.

2. Lad efterfølgende sukkeret “tørre” i 30 minutter, hvor de vendes et par gange med en ske, inden det kommes i en beholder.

3. Opbevar din myntesukker i en lufttæt beholder.

Chokolade Cookies M. Kokos Chocolate Chips 

Chokolade Cookies M. Kokos Chocolate Chips 

Chokolade Cookies M. Kokos Chocolate Chips

 16 stk | 1,5 Time | Vegetar

Ingredienser

125g smør, smeltet
120g brun farin
120g sukker
1 æg
1 tsk vaniljesukker
250g hvedemel
2 spsk kakao
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
1/2 tsk salt

Fyld
100g Coconut chocolate chips fra Koro

Andet
Coconut chocolate chips fra Koro til toppen af cookies

Fremgangsmåde

1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen tilføjes æg og vaniljesukker.

2. Tilføj nu mel, kakao, bagepulver og natron til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough.

3. Tilføj dine chocolate chips til dejen som det sidste og ælt dejen endnu engang.

4. Form dejen som en stor kugle, film den og sæt den på køl i 40 minutter.

5. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft.

6. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir. Tryk derefter nogle chocolate chips på toppen af kuglerne, inden de bages.

7. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter. Lad dem derefter køle af på en rist, inden de serveres.

Påske Cookies

Påske Cookies

Påske Cookies

  18 Stk | 1,5 Timer

Ingredienser

125g smør, smeltet

90g brun farin

90g sukker

1 æg

1 tsk vaniljeessens

300g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk natron

1/2 tsk salt

Andet

225g marcipan æg

90g mørke chokoladeknapper

Fremgangsmåde

1. Pisk smør, farin og sukker sammen i en røremaskine. Når blandingen er pisket godt sammen tilføjes ægget og vaniljeessens. 

2. Tilføj nu mel, natron, bagepulver og salt til blandingen. Når det hele er rørt sammen, skulle du gerne have en rå cookie dough. 

3. Hak dine marcipan æg groft og tilføj dem og chocolate chips som det i dejen. Ælt det rundt.

4. Form dejen som en stor kugle og sæt den på køl i 40 minutter. 

5. I mellemtiden tændes ovnen på 170 grader varmluft. 

6. Rul mellemstore cookie dough kugler ud i hånden og anret dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i cirka 16 minutter, indtil de er gyldne. Lad dem derefter køle af på en rist.