
Naanbrød
… (Enter text) …
Naanbrød



6 .stk | 3o Minutter | Vegetar
Ingredienser
3dl græsk yoghurt 10%
4 tsk bagepulver
4 spsk olivenolie fra Koro
2 tsk salt
350g hvedemel
Andet
6 fed hvidløg, snittes i tynde skiver
½ bdt bredbladet persille, finhakkes
Groft salt
Fremgangsmåde
1. Kom yoghurt, bagepulver, olie og salt i en røremaskine og mix det godt sammen. Tilføj melet på slum, indtil dejen begynder at slippe skålen – dejen skal stadig være klistret, når melet er brugt op. Ælt den godt.
2. Del dejen op i mindre stykker og rul stykkerne ud med en tykkelse på en halv centimeter på en melbelagt overflade.
3. Drys hvidløg, persille og salt hen over brødene og pres elementerne forsigtig ned i dejen med din hånd.
4. Steg brødene et ad gangen, på en opvarmet pande med smagsneutralolie, hellere lidt for meget olie, end for lidt. Vend brødet rundt til den anden side, når det har fået en gylden farve.
5. Når brødene er færdige ligges de på køkkenrulle, så det kan suge lidt af olien.