Select Page

Rejse

Da jeg startede Foodcoma, vidste jeg fra start, at bloggen primært skulle rette fokus på madlavning. Dog var jeg ikke i tvivl om, at bloggen også skulle indeholde nogle mere personlige skriv som kunne give jer en bedre idé om hvem jeg er og hvad jeg blandt andet sætter pris på i livet. Derfor har Foodcoma nu fået sin helt egen kategori “rejseguides” hvor jeg deler personlige indlæg omkring destinationer jeg i sin tid har besøgt. At rejse er at leve og det er en af de ting vi vægter utrolig højt herhjemme. Det giver fornyet energi, viser verden fra sit smukkeste, nye venskaber og vigtigst giver rejse dig minder du for altid kan gemme og se tilbage på. Vi elsker at rejse og jeg er that type of person som godt kan lide at skrive gode erfaringer ned, så som must visit, mad anbefalinger og air bnb’s/hoteller, så jeg den dag jeg vender tilbage har det i menté og eventuelt ved hvor jeg kan spise, bo eller tage hen. Jer der kender mig personligt, ved,  at jeg elsker at dele og derfor har det ikke været svært, at beslutte at “rejseguides” skulle være en del af den nye Foodcoma website, så jeg både hjemme og under rejser, kan dele de bedste tips og anbefalinger med jer. Håber kategorien vil glæde jer på den ene eller anden måde. 

Der findes efterhånden mange former for getaways i form af accommodation. Men det kendte fænomen glamping er for alvor ved at blive en populær tendens her i Danmark. Glamping kan findes verden over og er et unikt stay med smukke beliggenheder, ofte med natur involveret og beskrives bedst som luksuriøs camping.

Er du på udkig efter endnu et unikt sted i Danmark, kun 40 minutters kørsel fra Aarhus, så læs med i denne guide!

Hvert år, i forbindelse med min kæreste Adams fødselsdag, giver jeg ham en gave i form af et getaway. Jeg synes det er en god måde at skabe minder og oplevelser på, samt tage væk fra hverdagens travlhed og nyde hinanden fuldt ud med mulighed for at afkoble fra omverdenen.

Change this to the combined discription

Rejseguides

Berlin

Kobenhavn

Must Stays

Fjordbobler

DanishEnglish