Greek Loaded Fries

Antal personer: 4 Serveringer

500g kartofler med skræl
1 rød og grøn peberfrugt
Olivenolie
1 spsk tørret oregano
1 tsk citronpeber
1 økologisk citron, saft og skald
2 tsk flagesalt

Topping
100g blød feta, smuldret
1 rødløg, skiver
100g cherrytomater, kvarte
100 Kalamata oliven uden sten
½ agurk, tern

1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
2. Skær kartofler og peberfrugt ud i mellemstore tern og fordel derefter elementerne ud over en bageplade.
3. Drys kartofler og peberfrugt med olie, oregano, citronpeber og salt og vend det hele rundt med hænderne.
4. Bag det hele i ovnen i cirka 30 minutter i anden øverste rille.
5. Forbered imens topping.
6. Når kartoflerne er færdige toppes de med alle elementerne til topping.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top