Om mig
Hej med jer!
Mit navn er Julie Bagger og jeg bor i Rønde på Djursland sammen med min kæreste Adam og vores søn Miles. Jeg er en kæmpe madnørd og har nok lidt det man kalder for en popcornhjerne – ideerne popper ud!
Jeg ELSKER at lave mad og jeg ELSKER at rejse og når man kan kombinere de to ting, hvorfor så ikke?
Jeg er oprindeligt uddannet serviceøkonom med speciale i turism og hospitality fra Erhvervsakademiet, men nogle år i Australien blev vendepunktet for mine fremtidige drømme og visioner og ikke nok med det, kom Adam med mig retur i bagagen. – Hvor heldig har man lov at være!
Det har altid lagt i kortene, at jeg skulle lave noget, hvor jeg kunne kombinere mad og rejse som altid har været stor del af mit liv.
I 2018 startede jeg min mad- og rejseblog, @foodcomaandtravel.juliebagger_ , som en ren hobby, fordi jeg ønskede at dele min passion med andre – i dag JER skønne følgere og brugere af mine opskrifter og guides.
Med titlen som kogebogsforfatter i 2022 og en blog i udvikling, tog det fart, og i starten af 2023 besluttede jeg at gå selvstændig uden at vide, hvad fremtiden ville bringe.
2023 var sjovt, HÅRDT og lærerigt. Jeg har til tider været i tvivl om det var det rigtige valg, at gå selvstændig – men tiden har vist at det var det helt rigtige og ELSKER at have den frihed mit arbejde giver, både privat såvel som virksomhedsejer. Jeg får mere tid med min elskede familie og kan selv råde over min tid som jeg i forevejen synes, der er for lidt af. Så sidder du med en drøm om at spring ud i iværksætteri – DO IT! Du kan altid smide håndklædet i ringen, men aldrig skrue tiden tilbage. Så gør dig selv den tjeneste og prøv det af.
Hos @foodcomaandtravel.juliebagger_ dykker du ned i et univers, der handler om mad, rejse og glimt af mit familieliv. Her finder du blandt andet:
Opskrifter
Med fokus på, at det skal være nemt og sjovt at være i køkkenet. Opskrifterne skal være et samlingspunkt i hjemmet og skabe samtale og hygge. På min platform finder du mange forskellige kategorier. Her er alt fra internationale retter, sæsonretter, finger foods fra min kogebog, familievenlige retter og mere tidskrævende weekendretter. Jeg elsker at lave mad og dele min passion, hvilket motiverer mig til at udvikle mere. Se udvalget HER.
Foodcoma Freelance Content Creation
Jeg hjælper B2B-kunder med at udvikle farverigt og fængende indhold til deres sociale medier. Jeg har en “popcorn-hjerne” – ideerne stopper aldrig, og denne beskæftigelse giver mig både drive og smag på mere. Ofte får jeg også mulighed for at dele lækre opskrifter med jer! Er du på udkig efter en content creator eller bare nysgerrig på mere. Læs med HER.
Finger Food Kogebog
Ja, den er god nok! Jeg har skrevet en kogebog om finger food inspireret af min tid i Australien. Bogen indeholder et bredt udvalg af opskrifter på små hapsere, der kan serveres til specielle anledninger eller “bare fordi”. Jeg ønskede at skabe en bog med opskrifter, hvor alle kan være med, blive inspireret og skabe hygge og samtale i hjemmet.
Rejseguides & Must Stays
Er du også vild med at rejse, ligesom jeg? Jeg kan efterhånden skrive en lang liste over lande jeg har besøgt og anbefalinger der bare ligger og venter på, at blive skrevet. Denne kategori vil ligesom opskrifter med tiden vokse sig større. I min nuværende guides, kan du finde personlige skriv, men også anbefalinger til spisesteder, attraktioner, aktiviter og overnatningsmuligheder. Er du nysgerrig på mere, læs med HER.
Jeg glæder mig til at dele mit univers med dig og håber, du finder inspiration og glæde i det jeg kreere.
Med kærlige hilsner,
Julie xx