Om Mig

Velkommen til min mad og rejse blog FoodComa.
For at give jer alle en lille smule insight om mig, kommer her et lille resume.
Mit navn er Julie Bagger. Jeg bosiddende i Århus sammen med min australske kæreste Adam. Jeg er stifter af Foodcoma som på nuværende tidspunkt konfigurere som min personlige madblog, hvor jeg deler ud af mine opskrifter og tips til jer derhjemme.
Jeg har de sidste 2,5 år boet i Australien, Melbourne sammen med min kærlighed Adam. Vi tog en beslutning sidste år om, at rykke til Danmark for at prøve hverdagen af her (mest for Adams vedkommende) og for at se om det er her eller Australien vi skal bosætte os permanent. Indtil nu elsker vi at bo i “lille” Århus, men visa reglerne herhjemme er åndssvage og spænder ben for et muligt fremtids ønske om, at bo her. Kun tiden vil vise hvad det ender ud i, men vi tager det med oprejst pande. Så længe vi har hinanden.
Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i tourism & hospitality, men med tid har jeg fundet ud af, at feltet nærmere er en personlig interesse frem for praksis, i form af, at rejse, nyde og dyrke andre kulturer. Madlavning er og bliver mit arbejdsfelt og det jeg skal fokusere på fremadrettet.
Min passion for madlavning har siden barns ben, været en stor interesse som med tiden blevet større og den dag har udviklet sig til denne madblog. Jeg har rigtig mange planer og mål for Foodcoma som jeg på nuværende tidspunkt fokusere på, at realisere i løbet af de næste år og vigtigst af alt er mit personlige mål for mig selv, at springe ud som selvstændig forretningskvinde.

Kontakt

Kontaktoplysninger:

Julie Bagger
+45 28 90 26 92
jb.foodcoma@gmail.com