Bagte Rodfrugter Med Rosmarin

Antal personer: 4 Serveringer

200g lilla kartofler
200g almindelige kartofler
200g pastinak
200g gulerødder
2 rødløg
1 håndfuld stængler frisk rosmarin
3 spsk rapsolie
1 spsk æblecidereddike
1 tsk akaciehonning
1 tsk salt
Friskkværnet peber

1. Tænd din ovn på 180 grader varmluft og find et ildfast fad frem.
2. Skral alle dine rodfrugter og skar dem ud i mellemstore tern. Kom ternene i en skal og vend dem rundt med olie, eddike, honning, salt og peber, hvorefter rodfrugterne anrettes i det ildfaste fad. Top rodfrugterne med frisk rosmarin og bag dem i midten af ovnen i cirka 40 minutter. Tjek dem med en gaffel, inden de tages ud.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top