Æblemos
- Tilberedning 30 min.
1kg æbler, jeg bruger rød ananas (æblesort)
100g sukker
1 vaniljestang, kan undlades
2½ dl vand
1. Skræl alle æblerne, skær dem ud i mindre stykker og kom dem i en stor gryde sammen med sukker, vaniljestang og vand.
2. Lad æblerne simre med omrøring undervejs. Æblemosen er færdig kogt, når alle æblerne er bløde og blevet til mos.
3. Når mosen er færdig, tages den af varmen og køles helt ned. Husk at fiske vaniljestangen op. Blend derefter mosen med en stavblender, så den får en helt cremet konsistens.
4. Opbevar mosen på køl. Du kan også fryse den ned i poser til senere brug.
Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!