Bagt Græskar Salat Med Figner

Antal personer: 4 personer

1 hokkaido græskar
4 spsk rapsolie
1 spsk tørret oregano
Salt og peber efter smag
75g feldsalat
4 figner, kvarte
20g græskarkerner
20g pinjekerner
50g blød feta

1. Tænd din ovn på 200 grader, varmluft og beklæd to bageplader med bagepapir.
2. Skræl dit græskar (hvis græskaret er økologisk, er det fint bare at skylle det grundigt og beholde skrællen på). Skær græskaret ud i mellemstore tern og kom dem i en skål, hvorefter de vendes i olie, oregano, salt & peber.
3. Fordel græskarstykkerne ud på en af bagepladerne og kernerne på den anden. Bag kernerne i 10 minutter og græskarstykkerne i cirka 25 minutter indtil bløde. Lad begge komponenter køle af, før brug.
4. Anret salaten i en skål eller på et fad. Vend herefter den bagte græskar i salaten, efterfulgt af figner.
5. Drys som det sidste salaten med kerner, feta og balsamico glade.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top