Broccoli Edamame Patties

Antal personer: 12 stk

100g hvid quinoa
150g frosne edamamebønner, kogte
1 hoved broccoli, 500g, mindre stykker
1 bdt frisk dild
1 rødløg, tern
3 æg
1 tsk chiliflager
1 tsk groft salt
1 tsk friskværnet peber
2 spsk rapsolie

Andet
Rapsolie & smør til stegning

Pynt
1 bdt frisk dild
250g creme fraiche 18%

1. Kog din quinoa I letsaltet vand efter anvisning. Lad den derefter køle helt af, inden den bruges.
2. Kom broccoli, edamamebønner og dild i en foodprocessor og blend det godt. Kom derefter massen i en skål, hvor den æltes godt sammen med resten af ingredienserne inklusiv quinoaen.
3. Kom lidt olie og smør på en opvarmet pande.
4. Form dine patties med hænderne så de ligner bøffer. Anret dem på panden og vend dem forsigtig de første par gange, så blandingen ikke falder fra hinanden. Steg dem i cirka 8-10 minutter på hver side ved middelvarme, indtil de har fået en gylden overflade.
5. Pynt dine patties med frisk dild og creme fraiche.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram @foodcomaandtravel.juliebagger_. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top