Broccoli Potato Tots

Antal personer: 16 stk

4 kogte kartofler, sørg for at koge kartoflerne i godt saltet vand
250g broccoli, små buketter, kogt
100g revet mozzarellaost
1 tsk løgpulver
1 tsk tørret oregano
2 spsk pankokrummer
Friskkværnet peber

1. Kom de kogte kartofler og broccoli ud på et fad med kant og mos det hele med en gaffel.
2. Kom de moste kartofler og broccoli i en skål og tilføj derefter resterende ingredienser og ælt det hele godt sammen.
3. Tænd din ovn på 200 grader varmluft og beklæd en bageplade med et stykke bagepapir.
4. Form dine tots, så de får en kroket lignende form, cirka 1 stor spiseske.
5. Anret dem på bagepladen og bag dem I anden øverste rille i ovnen I cirka 30 minutter, vend dem alle, når halvdelen af tiden er gået.
6. Server dem eventuelt med ketchup.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top