Butter Bean Pot Med Sprødt Brød

Julie Bagger x Vælgbælg

Skal du prøve noget nyt, så prøv den her butter bean pot perfekt som snack. Den fungere også godt som en appetizer eller som tilbehør til eksempelvis madpandekager.

Fordelen ved denne “pot” er dens alsidighed og enkelhed. Den kan tilpasses med dine yndlings krydderier og urter . Vælgbælg pigerne og jeg har udviklet opskriften for at vise, at simpelt også kan være lækkert og godt. Vi har haft fokus på, at bruge bælgfrugter for at give flere idéer til, hvad man kan bruge dem til.

Den her snack er efter min mening perfekt hele året rundt. Den går godt til et glas vin om sommeren, men er samtidig også en perfekt comfort snack til de kolde mørke aftener hen over vinteren.

Har du ikke butter beans, kan du snildt skifte dem ud med kikærter eller kindey bønner.

Er du vild med snacks ligesom jeg, kan du finde inspiration til flere her snacks.

Antal personer: 4 Personer

2 ds butter beans, drænet og skyllet
1 lang grøn chili
3 fed hvidløg, presset
1 løg, tern
2 spsk chili pasta
2 spsk tomatpure
2 ds hakkede tomater
Smag til med flagsalt og friskkværnet peber
Rapsolie

Topping
250g crème fraiche 18%
Frisk oregano

Andet
1 baguette, skiver bagt I ovnen

1. Kom chili, løg og chili pasta i en dyb pande med lidt smagsneutral olie. Lad det riste af, indtil løgene er bløde.
2. Tilføj derefter resterende ingredienser til panden og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.
3. Top din butter bean sauce med creme fraiche og frisk oregano.
4. Server retten med sprødt brød.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top