Chop Chop Sandwich Med Kartoffel-æggesalat

Chop Chop Sandwich Med Kartoffel-æggesalat.

I en tid, hvor de sociale platforme dominerer vores madkultur, overrasker det ikke, når nogle madtrends tager verden med storm og dermed går viralt. “Chop Chop Sandwich” en af mange trends, der har fået foodies og madentusiaster (inklusiv mig selv) til at strømme til deres køkkener for at genskabe denne enkle, men alligevel uendeligt tilfredsstillende sandwich. Variationen af sandwichen er mange og jeg har i samarbejde med Danespo udviklet en sandwich med kartoffel-æggefyld. Den smager helt fantastisk og er nem at “choppe” sammen.

Chop Chop Sandwichen er en kreativ nyfortolkning af den klassiske sandwich. Den har ikke nødvendigvis én fast opskrift, men den grundlæggende idé involverer, at alle ingredienserne bliver hakket sammen på en og samme tid, før de bliver lagt mellem to skiver brød. Dette skaber en sandwich, hvor smagene er fuldstændigt integrerede, og hvor hver bid giver en smagseksplosion. Det er kombinationen af smage, kreativ frihed og enkelthed der gør denne sandwich så populær.

Hvorfor er en Chop Chop Sandwich så populær?
Enkelhed og tilgængelighed beskriver sandwichen ret godt. Den er enkel at lave, hvilket gør den tilgængelig for alle, uanset erfaring og færdigheder i køkkenet og det er op til den enkelte, hvor simpel den skal være, afhængig af fyldet.

Kreativ frihed Der er ingen faste regler, når det kommer til at lave en Chop Chop Sandwich. Du kan tilpasse din sandwich efter egne smagspræferencer, hvilket appellerer til et bredt publikum.

Sådan laver du din egen sandwich:
Hvis du vil prøve kræfter med, at lave din egen Chop Chop Sandwich, er der ikke nødvendigvis en grund til at følge en fast opskrift. Du kan eventuelt, bruge de rester du måtte have liggende i køleskabet, tildels følge en opskrift eller freestyle med lige det du tænker kan gå hånd i hånd.

Den virale Chop Chop Sandwich er et bevis på, at selv det mest simple kan skabe opmærksomhed og varieres med alverdens kombinationer. Har du endnu ikke prøvet at lave din egen? Så er det måske på tide at hoppe med på bølgen. Rigtig god fornøjelse.

Er du vild med kartofler, kan du også under kartofler, finde mange flere opskrifter.

Antal personer: 2 Stk

2 blade frillice salat
350g kogte kartofler med skind
2 æg, kogte
2 stængler blegselleri
1 håndfuld mini cornichoner
½ rødløg
1 håndfuld bredbladet persille
3 spsk creme fraiche
1 spsk mayonnaise
2 tsk karry
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet peber

Andet
1 baguette
Smør

1. Skær brødet ud i to stykker, så det giver to sandwich. Rist indersiden af brødene af på en pande med smør. Rist dem indtil de er gyldne.
2. Kom alle ingredienserne til ”chop-chop” fyldet på et stort skærebræt ovenpå hinanden og hak løs, indtil alle elementerne er godt hakket igennem.
3. Brug kniven til at samle fyldet op og anret det derefter i sandwichbrødet.


Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top