Forårsruller Med Svinekød

Forårsruller Med Svinekød – en sikker vinder hver gang!

Når jeg tænker over det, er det godt nok blevet til mange forårsruller gennem tiden. Jeg ELSKER alt ved forårsruller! De er perfekte som tilbehør, gode som snacks, inden maden, gode at fryse ned til senere brug og fyldet kan varieres som man ønsker.

Min fars kone fra Filippinerne lærte mig rullemetoden og hendes version for en del år tilbage og hold nu op, hvor er det blevet til mange af dem siden! Rullerne i denne opskrift, kræver kun få ingredienser og fyldet er super nemt at bikse sammen. Det der tager tid, er samlingen af rullerne – det er heldigvis noget man med tiden bliver bedre og bedre til, jo flere man laver. Jeg synes personligt det er hyggeligt at lave dem og derfor gør det mig ikke spor, at de tidskrævende i form af samling. Forårsruller er også noget man skal give sig selv tid til at lave.

Dyppelse:
Du kan servere dine ruller med diverse saucer som f.eks.:

  • soya
  • sød chilisauce
  • Goma dressing
  • teriyaki sauce toppet med lidt ristede sesamfrø
  • sriracha sauce eller mayo

Pynt:
Du kan pynte dine ruller med f.eks.:

  • Ristede sesamfrø
  • friske forårsløg
  • frisk hakket chili
  • hakkede peanuts, gerne saltede
  • ristede skalotteløg

Tips:

  • Fordi rullerne tager tid at lave, kan de laves flere dage før og frysers ned, indtil dagen de skal bruges. Steg dem i olie på en opvarmet pande
  • Kom rullerne i fryseposer, anrettet ved siden af hinanden – på den måde udnytter du pladsen i fryseren bedst muligt
  • Variere fyldet som du ønsker. Svinekødet kan udskiftes med hakket kylling- eller oksekød. Brug reste grøntsager og sørg for, at de er snittet fint

Jeg håber du bliver ligeså glad for denne opskrift som jeg er! Find også andre asiatisk inspirerede opskrifter asiatiske opskrifter.

Antal personer: 40 Stk

1 pk forårsrulledej
500g svinefars
½ spidskål, grønt, snittet fint
2 store gulerødder, revet
1 rødløg, revet
150g revet mozzarella
1 tsk salt
1 tsk peber

Andet
Rapsolie
Sød chilisauce

1. Tag forårsrulle dejen op fra frys, gerne dagen før. Læg dejen mellem et vådt viskestykke.
2. Kom alle ingredienserne til fyldet i en skål og ælt det godt sammen.
3. Riv forsigtigt et ark forårsrulle dej af og anret en af kanterne pegende ned mod dig selv.
4. Placer en spiseskefuld fyld lige under midten, ned mod kanten vendende mod dig. Rul forsigtigt forårsrullen og stram den undervejs. Når du når midten, samles siderne ind mod fyldet. Rul færdig og luk forårsrullen med vand.
5. Kom rapsolie på en pande og steg forårsrullerne ved middel varme, indtil de er gyldne. Server dem med sød chilisauce på siden.

Har du spørgsmål til opskriften, er du mere end velkommen til at sende mig en e-mail eller besked på Instagram Foodcoma & Travel By Julie Bagger. Del gerne dine kreationer med mig – det gør mig så glad!

Scroll to Top